Cursuri de formare
Învață împreună cu un trainer

Cursuri de formare

Atunci când știi ce îți dorești să faci în continuare în cariera ta, tot ce mai rămâne de făcut este să te apuci de treabă. Primul pas este să începi să acumulezi cunoștințe tehnice specifice rolului pe care ți-l dorești, iar noi îți vom facilita acest proces.

Vei avea acces la o serie de cursuri care se vor desfășura pe parcursul a mai multe luni, deci vor implica o investiție de timp semnificativă, inclusiv din timpul tău personal. Alături de un trainer, vei avea ocazia să înveți, să exersezi și să îți testezi cunoștințele tehnice de care ai nevoie în viitor.  

Responsabilitatea procesului tău de învățare este în totalitate la tine, iar trainerii vor fi cei care îți vor livra informația de care ai nevoie. Fiecare moment petrecut în cadrul cursurilor te va aduce mai aproape de obiectivul tău. 

  • Beneficiezi de un parcurs de învățare personalizat care te va aduce mai aproape de rolul ales de tine
  • Înțelegi în profunzime informații esențiale pe care trebuie să le deții în următorul tău rol
  • Ai acces la o serie de experiențe de învățare organizate cu cele mai bune companii de training din fiecare domeniu sau cu colegi din cadrul eMAG
  • Îți testezi cunoștințele astfel încât să fii sigur că ai reținut ceea ce ai învățat de-a lungul cursurilor.
Alege un track

Exemple de parcursuri de învățare

Comercial

Discuții cu furnizorii, o comunicare bună cu echipele din eMAG, abilitatea de a înțelege business-ul eMAG și datele cu care lucrăm. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le căutăm în cei care își propun să se dezvolte pe roluri de Junior Category Manager și Junior Product Manager. Iar tu vei primi susținerea noastră să dobândești toate aceste cunoștinte.

Marketplace

Unul dintre partenerii eMAG este comunitatea noastră de selleri. Rolul echipei de Marketplace este să îi găsească și să îi ajute pe acei selleri care își doresc să folosească platforma noastră pentru a-și crește propria companie. Suntem gata să te sprijinim să ajungi și tu unul dintre cei implicați în aceste procese.

Tehnologie

Începuturile în tainele tehnologiei nu sunt niciodată ușoare. Noi venim în ajutorul tău cu un parcurs de învățare personalizat care să te ajute să navighezi roluri entry, cum ar fi cel de Junior Tester sau de Junior PHP Developer. Iar dacă îți dorești să te alături echipelor de tehnologie, dar nu te atrage să scrii cod, mai avem o opțiune pentru tine. Te pregătim pentru roluri de Junior Project Manager, Junior Business Analyst și Junior Product Owner.

Marketing

Digitalizarea a avut un impact foarte mare asupra modului în care brand-urile își comunică produsele și serviciile. Noi nu suntem o excepție, așa că dacă vrei să înveți cum se crează și desfășoară o campanie de Black Friday sau de ce Ad-urile eMAG te urmăresc pe internet, suntem pregătiți să te sprijinim.

Finance

Noțiuni financiar-contabile de bază si abilitățile de a lucra în programe ca Excel și SAP sunt doar câteva dintre cele care definesc rolul de contabil, economist sau analist financiar. Dacă îți dorești să faci parte din echipa de Finance, suntem pregătiți să te ajutăm.

Process Improvement

Pe măsură ce organizația noastră crește avem nevoie de procese care să ne ajute să scalăm. Dacă ai descoperit că îți place să te uiți cu atenție la un proces și să vii cu idei despre cum să îl îmbunătățești, noi te pregătim pentru viitor.

Aplică acum pentru a deveni mentor

Email eMAG/FashionDays/Freshful

Vreau să fiu mentor

Nu ești tu? Întoarce-te la pasul anterior

    Să începem cu câteva informații de bază despre tine.

    Selectează experiența ta

    Îți mulțumim pentru interesul acordat programului!