Competențele viitorului
Te pregătim pentru viitor

Competențele viitorului

Cunoștinte utile, indiferent de cariera aleasă. Durează 1 lună.

Dacă în modulul II vei acumula competențe tehnice pentru rolul dorit, în ultimul pas al programului te ajutăm să înveți concepte care te vor ajuta pe parcursul întregii tale cariere. Pe măsură ce tehnologia avansează și companiile se dezvoltă, să poți lucra eficient cu alți colegi sau să gândești critic vor fi câteva dintre abilitățile care vor face diferența. Așa că îți punem la dispoziție o serie de experiențe de învățare care să te ajute să te remarci din mulțime.

Accesează oricare 2 experiențe

Tu alegi ce să înveți

Critical Thinking

Abilitatea de a recunoaște limitele creierului uman și de a identifica modalități prin care să analizezi în profunzime situațiile la care ești expus te vor ajuta indiferent de drumul ales în carieră.

Durată

12 ore

interval de timp

O lună

Finance for non finance

În acest curs, vei înțelege noțiuni de bază și vei dobândi cunoștințe din domeniul financiar-contabil care te vor ajuta, indiferent de rolul ales în organizație.

Durată

12 ore

interval de timp

O lună

Problem Solving

Problem Solving

Având gândirea potrivită vom fi mult mai pregătiți să observăm problemele din jurul nostru, să le analizăm și să venim cu soluții eficiente. Orice rol vei avea în viitor, această abilitate îți va fi folositoare.

Durată

12 ore

interval de timp

O lună

Project Management

Majoritatea rolurilor din zilele noastre presupun să avem abilitatea de a planifica proiecte de diverse dimensiuni, să ne gândim la riscuri, bugete și să urmărim implementarea planurilor noastre.

Durată

12 ore

interval de timp

O lună

Self-Leadership

te cunoști pe tine, înveți te gestionezi mai bine și te motivezi, îți va da un avantaj pe tot parcursul carierei tale. Te va ajuta iei cele mai potrivite decizii, să comunici și  colaborezi eficient cu cei din jurul tău.  

Durată

12 ore

interval de timp

O lună

Presentation Skills

Modul în care transmiți un mesaj sau susții o prezentare poate să fie la fel de important precum conținutul pe care vrei să-l transmiți audienței. De aceea, noi te ajutăm să îți dezvolți abilități de prezentare, utile indiferent de rolul ales.

Durată

12 ore

interval de timp

O lună

Aplică acum pentru a deveni mentor

Email eMAG/FashionDays/Freshful

Vreau să fiu mentor

Nu ești tu? Întoarce-te la pasul anterior

    Să începem cu câteva informații de bază despre tine.

    Selectează experiența ta

    Îți mulțumim pentru interesul acordat programului!