Un program numit Upgrade

Noutăți - 01.07.2021

Un program numit Upgrade

În iarna anului 2018 am început să visăm pentru prima oară la lansarea unui program de career development. Un program care să îi ajute pe colegii din rolurile entry-level să acceseze oportunități de dezvoltare în carieră. Tot atunci l-am și numit Upgrade. La acel moment ne doream să le oferim participanților traininguri tehnice, care să îi pregătească pentru următorul rol în carieră și să îi inspire să își creeze un plan de dezvoltare. Atunci nu o știam, dar pe măsură ce a trecut timpul, ne-am dat seama că ceva lipsește. Doi ani mai târziu, când am pus din nou pe masă ideea, am început să ne dăm seama ce era acel ceva sau mai bine spus, acele ceva-uri. 

Oare colegii noștri știu ce rol își doresc să ocupe pe viitor? Dacă pregătirea pentru acel rol nu ar trebui să fie doar o pregătire tehnică? Dacă nu toată lumea își dorește să participe la training-uri? 

Acestea au fost doar câteva dintre întrebările pe care ni le-am adresat. Răspunsurile pe care tot noi ni le-am dat se regăsesc in formatul proiectului de astăzi. 

Dacă este ceva ce nu s-a schimbat, e pe cine dorim să ajutăm. În continuare te căutăm pe tine. Cel care poate abia ai ieșit de pe băncile facultății sau poate tocmai ce te-ai angajat pentru prima oară. Poate ești Agent Call Center sau Tehnician în unul dintre showroom-urile noastre. Poate te găsim în depozit sau meșterești de zor descrieri ale produselor de pe platforma eMAG. Atâta timp cât ai puțină experiență la activ și îți dorești să te dezvolți, înseamnă că tu ești unul dintre cei pentru care am construit Upgrade. 

Poate ne-a luat mai mult decât ne-am așteptat să punem programul la punct, dar forma la care am ajuns suntem convinși că te va ajuta: 

  1. Primul modul l-am construit pentru cei care încă își pun întrebarea: eu ce aș putea face mai departe? Noi îi îndrumăm oferindu-le acces la 4 ședințe de consiliere în carieră. Experiența va fi personalizată, toți participanții vor primi un ghid, e nevoie doar de curaj să înceapă să răspundă la întrebările mai grele; 
  2. Al doilea modul este cel pe care îl plănuim încă din 2018, dar with a twist. Dacă nu vrei să participi la traininguri pentru că îți place să înveți singur, e ok, ți-am pregătit platforme și mentori care să te susțină în procesul tău de creștere. Dacă vrei să participi la traininguri pentru că îți place să interacționezi cu alți colegi, e ok și asta, pentru tine am construit Laboratoarele. 
  3. Ultimul modul e puțin altfel. Indiferent de ce rol îți alegi, skill-urile tehnice nu sunt totul. Acum știm asta. Așa că te ajutăm să te pregătești pentru viitor și te invităm să participi la programe de Gândire criticăRezolvare de probleme sau de Autocunoaștere. Cunoștințele pe care le dobândești aici îți vor folosi oricând și oricum. 

Și, deși nu e obligatoriu, noi vrem să rămâi în eMAG, așa că te punem în contact cu echipele noastre de recrutare și cu alți colegi care să te inspire pe tot parcursul programului. 

Te întrebi probabil ce cerem la schimb? Curiozitate și dorință de învățare. Noi ți-am pregătit toate instrumentele, dar tu ești de fapt cel care își răspunde la întrebări, are curajul de a lua decizii și dedică timp dezvoltării sale. Și fii sigur că Upgrade o să presupună să renunți la câteva seri libere ca să ai timp să înveți. 

În următorii 2 ani căutăm 800 de colegi pe care să îi susținem, iar în 2021 începem cu 200 dintre ei. Dacă vrei să participi și tu, grăbește-te să aplici până pe 30 iulie. Noi spunem că un formular pe care îl completezi în 10 minute s-ar putea să îți schimbe viața pentru totdeauna. Așa că, it’s on! 

15.07.2021

01.07.2021

Aplică acum pentru a deveni mentor

Email eMAG/FashionDays/Freshful

Vreau să fiu mentor

Nu ești tu? Întoarce-te la pasul anterior

    Să începem cu câteva informații de bază despre tine.

    Selectează experiența ta

    Îți mulțumim pentru interesul acordat programului!