Am redeschis înscrierile în Upgrade!

Noutăți - 16.03.2022

Am redeschis înscrierile în Upgrade!

Acum aproximativ un an de zile ne pregăteam pentru lansarea unuia dintre cele mai complexe programe de dezvoltare în carieră derulate până în prezent în eMAG. Iar dorința de învățare pe care am regăsit-o în organizație a fost pe măsura entuziasmului nostru. Aproape 400 de colegi din toată organizația au aplicat atunci la Upgrade și mai mult de jumătate au fost admiși. A urmat un parcurs intens în care colegii și-au identificat rolul dorit în organizație și au început să se pregătească pentru el. Acum ne aflăm deja la finalul primei ediții de Upgrade, iar parcursul participanților în program se va încheia în luna mai, odată cu finalizarea modulului de competențe ale viitorului.

Uitându-ne în urmă la cele aproape 10 luni de program, realizăm că avem multe lecții învățate pe care ne dorim să le ducem mai departe către noile generații de colegi din Upgrade. Așa că relansăm programul cu dorința de a fi și mai aproape de viitorii participanți și de nevoile lor de dezvoltare.

Ce schimbări am pregătit?

 • Incepând de luna aceasta, vom lansa Upgrade „on a rolling basis”. Pe scurt, deschidem înscrierile cu recurență, pe tot parcursul anului, pentru că tu să poți aplica atunci când este cel mai potrivit pentru tine.
 • Dacă anul trecut am pornit la drum cu peste 200 de colegi, anul acesta vom gestiona un număr mai mic de participanți în fiecare dintre ediții, lucru care ne va permite să cunoaștem și să răspundem adaptat nevoilor de învățare și dezvoltare ale fiecăruia.
 • Am făcut schimbări și în procesul de selecție. Pentru că ne dorim să înțelegem motivația și dorința de schimbare a fiecăruia, colegii preselectați vor fi invitați la o discuție de grup cu echipa de proiect. Mai multe detalii despre pașii de înscriere și selecție, găsești pe site, în secțiunea Aplică acum.
 • Nu în ultimul rând, consilierea în carieră se va desfășura sub forma unor întâlniri de grup, unde participanții vor avea ocazia să se cunoască cu colegii, să împărtășească idei și să identifice rolul care li se potrivește cel mai bine și pentru care se vor pregăti în program.

Pe cine căutăm?

 • Ești coleg cu noi de cel puțin 3 luni în eMAG, Fashion Days sau Freshful?
 • Ești la început de drum în cariera ta?
 • Vrei să înveți și să te dezvolți într-un domeniu nou de activitate?
 • Ai deja rolul dorit în minte sau ai nevoie de un ghid pentru a-l descoperi?

Dacă ai răspuns „da” la toate aceste întrebări, atunci Upgrade a fost gândit special pentru tine. Timp de 6 luni, colegii care vor fi admiși în program vor avea parte de susținere pentru a identifica rolul care li se potrivește cel mai bine și pentru a se pregăti pentru el.

Ce ai tu de făcut? Dacă crezi că Upgrade este programul potrivit pentru tine, aplică în perioada 17-24 martie, completând formularul de înscriere de pe site.

Iată și cum va arăta parcursul tău în program, odată admis:

 • Modulul I – Consilierea în carieră. În acest pas, vei avea șansa să te descoperi pe tine, să înțelegi care îți sunt punctele forte, cum te percep ceilalți și vei dobândi claritate cu privire la direcția în carieră pe care vrei să o urmezi. Vei avea acces la 4 sesiuni de coaching de grup alături de alți colegi din Upgrade, susținute de consilieri în carieră din eMAG sau de parteneri externi.
 • Modulul II – Competențe tehnice. După identificarea rolului dorit, urmează pregătirea, iar noi te susținem și în acest pas prin acces la una dintre cele trei metode de învățare disponibile în program: cursuri de formare, mentorat sau e-learning. Fie că ești autodidact sau ai nevoie de îndrumare în parcursul tău, avem varianta de învățare potrivită pentru tine.
 • Modulul III – Competențele viitorului. Indiferent de rolul pentru care te pregătești, cunoștințele tehnice nu sunt totul. Capacitatea de a analiza probleme, de a găsi cele mai potrivite soluții sau de a comunica și colabora eficient cu cei din jurul tău sunt doar câteva dintre abilitățile de care vei avea nevoie pe tot parcursul carieriei tale. De aceea, în ultimul pas al programului, îți oferim experiențe de învățare care să te ajute să dobândești competențe utile indiferent de rolul ales.

Ce ne dorim de la tine, viitorul participant Upgrade? Să fii curios, perseverent și să nu uiți că “cele mai rele zile ale celor care iubesc ceea ce fac sunt mai bune decât cele mai bune zile ale celor cărora nu le place ceea ce fac.”

Abia așteptăm să te cunoaștem!
Echipa Upgrade

Articolul precedent

13.12.2021

Aplică acum pentru a deveni mentor

Email eMAG/FashionDays/Freshful

Vreau să fiu mentor

Nu ești tu? Întoarce-te la pasul anterior

  Să începem cu câteva informații de bază despre tine.

  Selectează experiența ta

  Îți mulțumim pentru interesul acordat programului!