Primele povești de succes din Upgrade

Noutăți - 13.12.2021

Primele povești de succes din Upgrade

Când am lansat Upgrade, în luna august a acestui an, știam că la final de program, ne dorim să spunem cât mai multe povești de succes. Povești despre colegi care s-au re/descoperit, care au înțeles mai bine cine sunt și ce le place să facă, dar mai ales povești despre oameni care au crescut, au învățat, și-au depășit limitele și au obținut rolul dorit în organizație.

Nu ne gândeam că vom avea ocazia să povestim despre aceste reușite atât de devreme, chiar înainte de startul Modulului II din program. Colegii noștri, Alberto & Oana, ne-au arătat însă că dacă știi ce vrei cu adevărat și ai competențele potrivite, poți ajunge acolo unde ți-ai propus mai repede decât ai fi crezut. Iar ei sunt doar două exemple de colegi din Upgrade care au făcut schimbarea dorită.

De pe o poziție de Marketplace Support Expert, Alberto a obținut un rol de Accountant AP, un rol care, așa cum ne-a povestit, îi dă ocazia să descopere lucruri noi care îl provoacă și îl fac să devină mai bun în ceea ce face. Alberto ne-a povestit cât de important este să fii deschis și să să înveți din orice situație:

Cel mai important sfat pe care îl pot da este ca de fiecare dată când întâmpinați obstacole sau din fiecare lucru pe care îl întâlniți, să reușiți să preluați și cea mai mică informație ca pe un lucru bun din care ați avut ceva de învățat. Fiți atenți la orice lucru și de fiecare dată când găsiți o oportunitate nouă, profitați de ea!” Alberto, Accountant AP

Oana a intrat în Upgrade de pe o poziție de Online Sales Consultant (Customer Care). La numai trei luni de la startul programului, a obținut o poziție de Junior Product Manager în Comercial. Am întrebat-o cum a ajuns în rolul dorit, cum a ajutat-o programul Upgrade și mai ales ce sfaturi are pentru colegii săi care să pregătesc pentru o schimbare în carieră. Iată ce ne-a mărturisit:

“Pentru mine, fiecare întâlnire sau discuție cu consilierul în carieră a contat și a mai pus o cărămidă la dezvoltarea mea profesională. Sunt mai conștientă de convingerile mele limitative, mă cunosc mai bine și stiu să îmi pun mai bine în valoare calitățile. Faptul că am fost hotărâtă, perseverentă și deschisă să învăț lucruri noi, cred că m-au ajutat în procesul de recrutare. Sfătuiesc colegii să fie sinceri cu ei înșiși, să se întrebe cât de mult își doresc noul rol și cât de mult li se potrivește, să nu le fie teamă de schimbare sau de un refuz. Chiar dacă primești un refuz la un interviu, tot este o experiență din care ai de învățat.”  Oana, Junior Product Manager

Mulțumim Oana & Alberto pentru inspirație și le urăm și noi perseverență, curaj și dorință de învățare colegilor din Upgrade care se pregătesc pentru următorul pas în cariera lor.

16.03.2022

28.09.2021

Aplică acum pentru a deveni mentor

Email eMAG/FashionDays/Freshful

Vreau să fiu mentor

Nu ești tu? Întoarce-te la pasul anterior

    Să începem cu câteva informații de bază despre tine.

    Selectează experiența ta

    Îți mulțumim pentru interesul acordat programului!