Silviu Gugui, Country Manager eMAG Bulgaria: „Când ceva ți se pare foarte greu, să fii sigur că mai încolo ți se va părea foarte cool”

Interviuri - 28.09.2021

Silviu Gugui, Country Manager eMAG Bulgaria: „Când ceva ți se pare foarte greu, să fii sigur că mai încolo ți se va părea foarte cool”

„Când ceva ți se pare foarte greu, să fii sigur că mai încolo ți se va părea foarte cool pentru că e o experiență foarte valoroasă în viața ta”, este doar unul dintre sfaturile pe care colegul nostru, Silviu Gugui, Country Manager eMAG Bulgaria, le are pentru colegii noștri aflați la început de parcurs profesional.

Curiozitatea, hotărârea și implicarea sunt câteva lucruri care l-au ajutat pe Silviu să-și construiască un plan structurat de carieră de la care să nu se abată. Cariera lui a început din timpul facultății. A schimbat multe roluri, însă l-a căutat pe cel potrivit pentru el, „ceva complex, ceva care îmi place, care mă urnește în fiecare dimineață să gândesc deschis și să aflu ce putem să facem nou astăzi față de ieri pentru că asta ne motivează în fiecare zi”, așa cum ne-a spus chiar el.

Silviu crede că la început de carieră cel mai important este să ajungi să te cunoști și îi îndeamnă pe colegii noștri „să stea să se gândească la ce vor și să-și facă un plan structurat despre cum să ajungă acolo unde vor, să nu lase lucrurile să li se întâmple, să încerce să genereze măcar 50% din lucrurile care li se întâmplă în viața profesională și satisfacția va fi foarte mare pentru ei pentru că vor simți că au pus cărămidă peste cărămidă”.

În ajutorul lor, colegilor aflați la început de carieră, am venit și noi prin lansarea Upgrade, cel mai amplu program de dezvoltare în carieră organizat până acum de noi. Participanții la prima ediție au început deja sesiunile de orientare în carieră și timp de 9 luni se vor pregăti pentru jobul pe care și-l doresc.

13.12.2021

13.09.2021

Aplică acum pentru a deveni mentor

Email eMAG/FashionDays/Freshful

Vreau să fiu mentor

Nu ești tu? Întoarce-te la pasul anterior

    Să începem cu câteva informații de bază despre tine.

    Selectează experiența ta

    Îți mulțumim pentru interesul acordat programului!